Shtatzënë është presion mundur

 • Ndjesi reduktuar presion..
 • N]

  Nga rritja e presionit të zemrës


 • Të paktën sipas mjeshtërve të medias kjo lidhet dhe me faktin se nga. Nga rritja e presionit të zemrës. Infarkti miokardial, e njohur në popull si edhe si pika në zemër, është nekrozë e parikthyeshme e muskulit kardiak që shkaktohet si pasojë e një ishemie të zgjatur.

  Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, pas pranimit të mostrave të ujit nga lumi Mirusha, ka bërë analizat në laborator për të verifikuar nëse cilësia e ujit ka ndikuar në ngordhjen e peshqve. Mjekësia moderne tashmë zë më shumë vend në faqet e gazetave dhe revistave në botë. Kosova26 korrik Instituti Hidrometeorologjik thotë se uji nuk ishte faktor i ngordhjes së peshqve në lumin Mirusha. Difuzioni është dukuri fizike e lëvizjeve molekulare, e cila manifestohet në tendencen spontane të molekulave të gazrave dhe të lëngjeve që nga hapësira me përqendrim më të madhë të kalojnë në hapsirë me përqendrim më të vogël. Mungesa e shenjave t dukshme klinike fatkeqësisht po shton gjithnjë e më tepër numrin pacientëve që përballen me ndërlikime të rënda shëndetësore si pasojë e presionit të lartë të. Hipertensioni arterial, i njohur si tensioni i lartë është një nga problematikat shëndetësore më të shpeshta të moshës së mesme.
  Mjekët e urgjencës thonë për “ Gazeta Shqiptare” se menaxhimi i rasteve me hipertension arterial përfaqëson edhe një nga sfidat e përditshme në dyert e urgjencës mjekësore, pasi është rritur.


   
  Presionita kundër limoni bari