Injeksione presionite lista

Ekzaminimi kardiovaskular sistemit funksionit..
 • Hipertensionit kombinimit barnat..
 • ON]

  Frymë në presion të ngritur


 • Mbas vitit 1479 merr një timar Andrea Locha ( Loha Zade, Ali Aga), i cili. Pas dy rrethimeve dhe brendësimit në shtetin osman, Shkodra u bë qendra e sanxhakut me të njëjtin emër dhe Sanxhakbej ishte Koxha Jusuf beu, që mbahet si i pari i oxhakut të Bushatllinjve, brenda Elajetit të Rumelisë. Lufta në Kosovë Kah orar, nga lart- majtas: Shtabi i përgjithshëm i ushtrisë Jugosllave i dëmtuar nga NATO; Një Yugo nën rrënoja; memorial i komandantëve të UÇK; Një F- 15E i USAFit duke u ngritur nga Baza ajrore e Avianos. Nga Marenglen Kasmi. Presidenti i klubit të futbollit “ Partizani” dhe biznesmeni i njohur, Gaz Demi, i është përgjigjur akuzave të ish- kryeministrit Sali Berisha për të ashtuquajturin takim të tijin me ish- ministrin e Brendshëm Saimir Tahiri. Revolta e Spaçit u organizua nga të burgosurit e këtij burgu në datat 21-. Frymë në presion të ngritur. Pushtimi dhe sundimi përgjatë periudhës osmane.

  Kjo revoltë është një nga simbolet më të forta të qëndresës kundër regjimit komunist.


   
  Presion shtuar ankesat