Ulët uria kolesterolit

Dytë rrezikut shkallës hipertension tretë..
  • Farmaci presioni byzylyk blerë..
  • Arterial presion vjetësh..
  • N]

    Pas pirjes së tensionit të gjakut


  • Nese jeni shtatzan apo edhe ndoshta planifikoni te mbeteni shtatzan ju sigurisht se keni gjetur deri me tani informata me bollek rreth seksit para shtatzanis dhe seksit pas lindjes ( pritni nje jet me pak aktivitet seksi pasi te keni edhe nje ( femija juaj) ne shtepi). Pas pirjes së tensionit të gjakut. Shpesh dëgjojmë të thuhet se është mjekësia popullore ajo që po gjen gjithnjë e më shumë vend për të parandaluar sëmundjet. Kjo edhe pa e ditur se brenda një kokrre lajthie apo ulliri, gjenden vitamina të shumta, që ndihmojnë organizmin të punojë në mënyrë të shëndetshme. Mungesa e shenjave t dukshme klinike fatkeqësisht po shton gjithnjë e më tepër numrin pacientëve që përballen me ndërlikime të rënda shëndetësore si pasojë e presionit të lartë të gjakut. Kjo rezulton të jetë e vërtetë duke iu referuar edhe studimeve të fundit që janë bërë. Të gjithë kemi preferencat tona për frutën më të shijshme.


     
    Zemër mbushëse byrek